STERK! blijven..

STERK! Je bent sterker geworden…fysiek, mentaal… STERK! Je staat sterk in jouw schoenen, hebt zelfvertrouwen en je voelt je zeker… je hebt KRACHT, POWER en bent VITAAL!

Je hebt jouw nieuwe status verdiend en bent toe aan een nieuwe uitdaging…

“Vitaliteit – duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen.”

Het is in elke levensfase effectief om te investeren in bewegen. Of je nu één van onze basistrajecten hebt gevolgd, of dat je begint vanuit een prima basis, investeer in jezelf en ervaar jouw vitaliteit!

Immers, sporten:

  • geeft energie
  • verbetert conditie
  • bestrijdt stress
  • bevordert de nachtrust
  • vermindert de kans op hart- en vaatziekten

In het vitaliteitstraject versterken wij jouw solide basis. De groepslessen worden uitdagender, maar zijn nog steeds op eigen niveau te volgen. Ook is er de mogelijkheid om de trainingen van de andere trajecten te blijven volgen.

Het is niet altijd gemakkelijk om de motivatie te behouden en genoeg wilskracht te hebben om te trainen. Het trainen in een groep kan een stok achter de deur zijn om te blijven komen en om jouw intensieit te verhogen. De groepen zijn klein met maximaal 8 personen. Zodoende is er veel individuele aandacht. Er loopt een rode draad van flexibiliteit, mobiliteit, stabiliteit, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en explosiviteit door alle lessen. Daardoor stroom je gemakkelijk van de ene in de andere training en zijn de combinaties van trainingen erg effectief.


Vitaliteitstraject